Taikuri Marko Poskiparta

Alkaen: 1000,00  sis. alv

Miltä ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu? Tilaa Marko Poskiparran taikashow juhliisi, niin saat kokea tämän elämyksen! Yhdistel­mässä paljastuvat mystisellä ja humoristisella tavalla yleisön salaisimmatkin ajatukset. Ohjelma alkaa lava­esityksellä ja jatkuu lähi­taikuudella, jonka aikana yleisö pääsee varmasti yllättymään ja osallistumaan ohjelmaan.

Osasto:

Kuvaus

Marko Poskiparta Show

Lavaesitys on koko yleisölle yhteinen show, jonka aikana Marko Poskiparta luo illuusion ajatusten lukemisesta ja yli­luonnol­lisesta. Esityksen aikana yleisö pääsee jatkuvasti osallis­tumaan taikuuteen ja ihmeiden syntymiseen. Esitystä voidaankin kuvailla inter­aktiiviseksi teatteriksi, koska yleisö on aina osa esitystä. Markon esiin­tymis­tyyliin ei kuulu yleisön tai avustajien nolaaminen, joten kaikki voivat rentoutua ja nauttia hämmäs­tyttävän hauskasta ohjelmasta täysillä.

Esityksen kesto ja sisältö räätälöidään aina henkilökohtaisesti Markon toimesta. Suosituin esityksen kesto on kuitenkin reilu 35-40min.

Katso maistiaisia esityksestä:: https://www.youtube.com/watch?v=BK8OldC-pnc

Marko Poskiparta Lähitaikuus

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti läheltä seurattavaa taikuutta. Lähi­taikuudessa Marko Poskiparta vie taikuuden pois lavalta suoraan yleisön käsien ulottuville. Näin taikuudesta tulee jokaiselle katsojalle unohtumaton henkilö­kohtainen kokemus. Lä­hitaikuudessa Marko kiertelee yleisön joukossa esiintyen 2–10 hengen seurueille kerrallaan.

Lavashow’n tavoin myös lähitaikuuden kesto vaihtelee täysin tilaisuuden tai juhlan mukaan. Lyhyimmät lähi­taikuus­esitykset ovat noin 20 minuuttia ja toistaiseksi pisin Markon esittämä kiertelevä lähitaikuus on ollut kestoltaan lähes viisi tuntia. Tämän vuoksi lähi­taikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana Marko ehtii häm­mäs­tyt­tämään taidoil­laan arviolta 50 juhlavierasta.

Pieni maistiainen Marko Poskiparras lähitaikuudesta: https://www.youtube.com/watch?v=0JOZ-w6hWjs

Lisätiedot

Palveluntarjoajasta

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Markon ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä Marko on taikonut itsensä parrattomaksi ja liki 20 vuotta isoveli Peteä nuoremmaksi.

Marko Poskiparta on 24-vuotias taikuri, mentalisti ja tradenomi. Hän valmistui myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi syksyllä vuonna 2018. Opinnot ovat Markolle eräänlainen varasuunnitelma, mikäli hänestä ei syystä tai toisesta tulekaan ammattitaikuria. Taikuuden ja mentalismin lisäksi Markon arki pitää sisällään mallikuvauksia ja DJ-keikkoja.

Marko Poskiparta esiintyy ammatikseen ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistä keskittyy Turun seudulle. Nuoresta iästään huolimatta hänen taianomaisen esityksensä ovat nähneet jo sadat taikurit ja tuhannet ihmiset ympäri Suomea.

Marko on saanut kiitosta työstään taikurina ja mentalistina sekä alan huipuilta että sadoilta tilaajilta ja juhlien järjestäjiltä. Palkintokaapista löytyvät muun muassa junioritaikuuden SM-pronssi vuodelta 2014 ja Ravintola­taikuuden finaalisijat vuosilta 2014 ja 2017. Taikuripalkintojen lisäksi Marko esiintyi vuonna 2016 Talent Suomi tv-ohjelmassa.

Ammatilliselta osaamiseltaan Marko on erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisi olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sormi­näppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin hämmäs­tyttävät esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla syntyy tunne taikuudesta ja yleisö kokee illuusion yliluonnollisesta.

Olisiko nyt sinun vuorosi kokea, miltä yliluonnollinen ja ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu?