MySauna Tikkurila

Alkaen: 199,00  sis. alv

MySauna Tikkurila on korkeatasoinen saunallinen kokous- ja juhlatila hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä Vantaalla. Istumapaikkoja on yhteensä n. 50 hengelle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 60 henkilöä.

Osastot: ,

Kuvaus

Korkeatasoinen kokous- ja juhlatila saunalla

MySauna Tikkurila on korkeatasoinen saunallinen kokous- ja juhlatila hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Tilassa järjestät onnistuneen kokouksen tai rennomman vapaa-ajan saunaillan. Kiinteistöstä löytyy ruokakauppa ja Alko. Musiikin ja elämän ääniä ei tarvitse tiloissa pelätä, sillä naapureita ei ole.

Tilaan saa tuoda omia juotavia ja syötävää, mutta mikäli haluat keskittyä vain olennaiseen, saat kauttamme kattavat catering- ja pitopalvelut.

Tyylikkään skandinaavisesti sisustettu tila nykyaikaisella tekniikalla

Olemme panostaneet tilassa erityisesti skandinaaviseen kalustukseen ja nykyaikaiseen tekniikkaan. Voit kätevästi kuunnella lempimuusiikkiasi päätilassa, samalla kun saunojat kuuntelevat pukuhuoneessa heidän mielimusiikkiaan.

Lisäksi olemme panostaneet kokoustekniikkaan. Nykyaikaisten ja isojen älytelevisioiden avulla kokousten pitäminen on vaivatonta tai jos haluat katsoa esimerkiksi urheilua tietokoneeltasi tai suoraan televisiosta, onnistuu se myös täysin langattomasti.

Lisätiedot

Istumapaikkoja on yhteensä n. 50 hengelle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 60 henkilöä. Päätilassa on iso neuvottelupöytä, johon mahtuu 16 henkeä. Lisäksi tiloista löytyy erillinen kahdeksan hengen kokoushuone ja neljäntoista hengen saunatila omalla pukuhuoneella.

Henkilömäärä seisten: 60
Henkilömäärä istuen: 50
Omat juomat: Kyllä
Omat ruoat: Kyllä

Saunatila sijaitsee Vantaan Tikkurilassa osoitteessa Peltolantie 1, 01300 Vantaa.

Mitä MySauna on?

Tarjoamme käyttöönne upeat saunalliset juhla- ja kokoustilat avaimet käteen -pakettina – sisältäen cateringin, esiintyjät ja lahjat. Meiltä saatte myös catering-palvelut muihin tiloihin tarpeidenne mukaisesti.

Ota yhteyttä

Lisätiedot

Ruoka ja juoma

Pitopalvelu tilan kautta
Omat ruoat mahdolliset
Omat juomat sallittu
Kokous- / Kahvitarjoilu
Astiasto

Tekniikka

Wi-Fi
Videotykki tai vastaava
TV
Pro äänilaitteisto
Kevyt äänentoisto
Videokonferenssivälineet

Kalusto

Keittiö asiakkaan käytössä
Fläppi- / Valkotaulu
Pyyhkeet
Musiikki kovalla OK
Esteetön tila

Henkilömäärä

60 (seisten), 50 (istuen)

Hintaan kuuluu

Saunatilat
Pyyhkeet ja pefletit 6kpl
Perussiivous

Saatat myös pitää...

Go to Top