Sauna-Akan morsiussauna

225,00  sis. alv

Taikaa, unelmia ja ruusuntuoksua, puhdistautumista, vanhan taakse jättämistä ja iloista odotusta. Morsiussaunaan kuuluu ruusukuorinta ja rentouttava löyly koko porukalle sekä hoitava vihdonta morsiamelle.
Mahdollisuus myös lemmenloitsuihin.

Osasto:

Kuvaus

Ennen vihkimistä on Suomessa perinteisesti morsian saunotettu morsiussaunassa. Miksi? Sauna on ollut perinteisesti mukana suurten juhlapäivien vietossa. Joulu- ja juhannussauna ovat monessa perheessä vieläkin tärkeänä osana juhlapyhien viettoa. Suomalaisessa kansanperinteessä saunominen on ollut tärkeä osa ei pelkästään viikottaista hoitamista ja puhdistautumista vaan myös osana elämänkaaren suuria tapahtumia. Siirtymäriittinä sauna on merkinnyt uuden elämänvaiheen alkua ja vanhasta luopumista. Alku ja loppu.

Morsiussaunaan kuuluu ruusukuorinta ja rentouttava löyly koko porukalle sekä hoitava vihdonta morsiamelle. Mahdollisuus myös lemmenloitsuihin.

Kesto 1h

Morsiussauna on varattavissa kaikkiin MySaunan tiloihin. Katso saatavuus oheisesta kalenterista. Ilmoita haluamasi aika ostoskorin lisätiedot-kentässä.

Lisätiedot

Palveluntarjoajasta

Sauna-Akka, perinnesaunottaja Laura Foon, toimii kiertävänä saunottajana
Etelä-Suomen alueella tarjoten saunaelämyksiä – ja hoitoja
Itämerenalueen saunaperinteestä ammentaen. Sauna-Akan saunotuksissa
keskiössä ovat luonnonantimet mm. vihtojen sekä yrttikuorintojen
muodossa ja saunaseremonioissa saunaloitsut saattelevat osallistujat
löylyn syleilyyn.