MySauna Tuusula

Alkaen: 399,00  sis. alv

MySauna Tuusula sopii pienemmän porukan illanviettoon. Uudenkarheat saunatilat takaavat hyvät löylyt ja oleskelutilan ison television ääreen on mukava kokoontua katsomaan illan peliä. Ryhmän maksimikoko on 20 henkeä.

Osastot: ,

Kuvaus

Avara ja viihtyisä saunatila Tuusulassa!

MySauna Tuusula sopii pienemmän porukan illanviettoon. Uudenkarheat saunatilat takaavat hyvät löylyt ja oleskelutilan ison television ääreen on mukava istua katsomaan illan peliä. Ryhmän maksimikoko on 20 henkeä.

MySauna Tuusulassa järjestät onnistuneen saunaillan tai vaikkapa rennomman kokouksen. Uudenkarheat saunatilat kutsuvat löylyihin ja oleskelutilan sohville on mukava kerääntyä katsomaan vaikkapa illan peliä.

Ison ruokapöydän ääreen mahtuu 10 henkeä. Tilaan saa tuoda omia juotavia ja syötävää, mutta mikäli haluat keskittyä vain olennaiseen, saat kauttamme kattavat catering- ja pitopalvelut. Lue tästä lisää.

Miltä kuulostaisi rentouttava hieronta saunomisen päätteeksi? Se onnistuu meillä, sillä tilan kalustukseen kuuluu laadukas 3d-hierontatuoli!

Lisätiedot

Istumapaikkoja on yhteensä n. 15 hengelle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 20 henkilöä. Tilassa on neuvottelu-/ruokailupöytä, johon mahtuu 10 henkeä. Tilan varustukseen kuuluu myös astiasto 15 hengelle sisältäen lautaset, juomalasit sekä ruokailuvälineet.

Henkilömäärä seisten: 20
Henkilömäärä istuen: 15
Omat juomat: Kyllä
Omat ruoat: Kyllä

Tupakointi: Tupakointi kiinteistössä on ehdottomasti kielletty! Tupakkapaikka löytyy ulko-oven edustalta.

Saunatila sijaitsee Tuusulassa osoitteessa Amerintie 66

Mitä MySauna on?

Tarjoamme käyttöönne upeat saunalliset juhla- ja kokoustilat avaimet käteen -pakettina – sisältäen cateringin, esiintyjät ja lahjat. Meiltä saatte myös catering-palvelut muihin tiloihin tarpeidenne mukaisesti.

Lisätiedot

Henkilömäärä

20

Hinta sisältää

Saunatilat
Pyyhkeet ja pefletit 6kpl
Perussiivous

Saatat myös pitää...

Go to Top