MySauna Lauttasaari

Alkaen: 199,00  sis. alv

Saunallinen juhla- ja kokoustila josta löytyy upea kattoterassi, merinäköala ja televisio sekä kaiuttimet saunasta. Näin ei tarvitse jättää matsin kattomista kesken kun menee saunaan!

Osastot: ,

Kuvaus

MySauna Lauttasaari on täydellinen sauna- ja kokoustila Helsingin Lauttasaaressa!

Tila tarjoaa täydelliset puitteet niin rentoon illanviettoon kuin virallisemmankin kokouksen järjestämiseen jopa 30 hengelle. Saunan löylyistä mahtuu nauttimaan yhtä aikaa jopa 10 henkeä ja vilvoittelu onnistuu tyylikkäällä kattoterassilla Lauttasaaren merimaisemissa. Tilassa myös takka tunnelmaa luomassa.

Omien ruokien ja juomien tuominen sauna- ja konferenssitiloihin on sallittua. Tilavuokra sisältää keittiön ja sen välineistön (jääkaapin, uunin, astiapesukoneen sekä 25 hengen ruokailuvälineiden) käytön, taulu-tv:n, kiinteän äänentoiston, pyyhkeet, saunapefletit, peruspesuaineet, saniteettitarvikkeet ja hiustenkuivaajan. Tilavuokran hintaan sisältyy myös normaali loppusiivous.

Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille erilaisia avaimet käteen paketteja. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme, niin teemme juuri sinulle räätälöidyn paketin tilaisuuteesi.

MySauna Lauttasaari sijaitsee osoitteessa Vattuniemenkatu 21, Helsinki.

 

Mitä MySauna on?

Tarjoamme käyttöönne upeat saunalliset juhla- ja kokoustilat avaimet käteen -pakettina – sisältäen cateringin, esiintyjät ja lahjat. Meiltä saatte myös catering-palvelut muihin tiloihin tarpeidenne mukaisesti.

Lisätiedot

Ruoka ja juoma

Pitopalvelu tilan kautta
Omat ruoat mahdolliset
Omat juomat sallittu
Kokous- / Kahvitarjoilu
Astiasto

Tekniikka

Videotykki tai vastaava
TV
Pro äänilaitteisto
Kevyt äänentoisto
Videokonferenssivälineet

Kalusto

Keittiö asiakkaan käytössä
Fläppi- / Valkotaulu
Pyyhkeet
Musiikki kovalla OK
Esteetön tila

Henkilömäärä

30

Hintaan kuuluu

Saunatilat
Pyyhkeet ja laudeliinat 6kpl
Perussiivous