MySauna Käpylä

Alkaen: 199,00  sis. alv

MySauna Käpylä on korkeatasoinen saunallinen kokous- ja juhlatila hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä Helsingissä. Istumapaikkoja on yhteensä n. 15 hengelle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 24 henkilöä.

Osastot: ,

Kuvaus

Rustik-henkinen kokous- ja juhlatila saunalla

MySauna Käpylä on rustik-henkinen saunallinen kokous- ja juhlatila hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Tilassa järjestät onnistuneen kokouksen tai rennomman vapaa-ajan saunaillan. Lähistöltä löytyy ruokakauppa ja Alko. Musiikin ja elämän ääniä ei tarvitse tiloissa pelätä, sillä naapureita ei ole.

Tilaan saa tuoda omia juotavia ja syötävää, mutta mikäli haluat keskittyä vain olennaiseen, saat kauttamme kattavat catering- ja pitopalvelut.

Tunnelmallinen saunatila omalla takalla

Tilan sydän on sen takka, joka on pienestä maksusta (20€) asiakkaiden käytettävissä. Takkatulen loimutessa voit kokoustaa, pitää juhlia tai ottaa rennosti. Tilan henki ja kalustus tarjoavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle.

Lisäksi olemme panostaneet kokoustekniikkaan. Nykyaikaisen ja ison älytelevisioiden avulla kokousten pitäminen on vaivatonta tai jos haluat katsoa esimerkiksi urheilua tietokoneeltasi tai suoraan televisiosta, onnistuu se myös täysin langattomasti.

Lisätiedot

Istumapaikkoja on yhteensä n. 15 hengelle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 24 henkilöä. Tilassa on neuvottelupöytä, johon mahtuu 8 henkeä. Lisäksi tiloista löytyy pukutila ennen saunaa.

Henkilömäärä seisten: 24
Henkilömäärä istuen: 15
Omat juomat: Kyllä
Omat ruoat: Kyllä

Keittiön laitteisto: Uuni, liesi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, kaksi isoa jääkaappia
Keittiön tarvikkeet: Kattila, paistinpannu, juomakannuja, muutama tarjoiluvati
Keittiön astiasto: Isot lautaset, pienet lautaset, kahvikupit, vesilasit, viinilasit, kuohuviinilasit, konjakkilasit, ruokailuvälineet
Astiaston mitoitus: 20 henkilöä

Esitystekniikka: 55″ älytelevisio, HDMI-kaapeli, Chromecast, Sonos One-äänentoistojärjestelmä, tabletti

Tupakointi: Kiinteistö ja piha-alue ovat savuttomia! Tupakointi sallittu ainoastaan Oltermannintiellä piha-alueen ulkopuolella.

Saunatila sijaitsee Helsingin Käpylässä osoitteessa Oltermannintie 8, Helsinki.

Mitä MySauna on?

Tarjoamme käyttöönne upeat saunalliset juhla- ja kokoustilat avaimet käteen -pakettina – sisältäen cateringin, esiintyjät ja lahjat. Meiltä saatte myös catering-palvelut muihin tiloihin tarpeidenne mukaisesti.

Lisätiedot

Henkilömäärä

24

Hinta sisältää

Saunatilat
Pyyhkeet ja pefletit 6kpl
Perussiivous

Saatat myös pitää...

Go to Top