MySauna Jollas

Alkaen: 399,00  sis. alv

MySauna Jollas tarjoaa aitoa mökkisaunatunnelmaa Itä-Helsingin saariston helmassa.  Tule omalla porukalla nauttimaan rantasaunan puukiukaan pehmeistä löylyistä. Sauna sopii maksimissaan 12 hengen seurueille.

Osastot: ,

Kuvaus

Rantasauna saariston helmassa!

MySauna Jollas tarjoaa aitoa mökkisaunatunnelmaa Itä-Helsingin saariston helmassa.  Tule omalla porukalla nauttimaan rantasaunan puukiukaan pehmeistä löylyistä.

Kauniin kotimaamme lukuisten vesistöjen äärellä on lähes mittaamaton määrä erilaisia saunoja. Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan klassisen suomalaisen rantasaunan ihanista löylyistä!

Löylyhuoneen kiuas on luonnollisesti puulämmitteinen ja se on lämmitetty saunomiskuntoon jo valmiiksi! Peseytyminenkin tapahtuu perinteisen metodein, sillä kuuma vesi tulee padasta ja kylmä vesi kaivosta (ei tarvitse kantaa). Vastan / vihdan käyttö ei valitettavasti ole sallittua, mutta voit tilata paikalle ammattilaisen, ks. Sauna-Akka.

Saunamme sijaitsee Jollaksen itäisessä päädyssä. Paikalle pääsee mukavasti myös julkisilla kulkuvälineillä. Lähibussi 802:n päätepysäkki on 50m päässä saunaltamme. Kyseinen linja operoi päivisin. Bussi 85:n päätepysäkiltä on 19min kävely. Omalle autolle on parkkipaikka aivan saunan edustalla.

Lisätiedot

Istumapaikkoja on yhteensä n. 10 hengelle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 12 henkilöä. Tilassa on neuvottelu-/ruokailupöytä, johon mahtuu 4-6 henkeä. Tilan varustukseen ei kuulu astiastoa. Suosittelemme ottamaan omat vesipullot ja pyyhkeet mukaan.

Pihalla olevaa grillipaikkaa voi käyttää 20€ lisämaksulla.

Henkilömäärä seisten: 12
Henkilömäärä istuen: 10
Omat juomat: Kyllä
Omat ruoat: Kyllä

Tupakointi: Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty! Saunan terassilla tupakointi on sallittu.

Saunatila sijaitsee Helsingin Jollaksessa osoitteessa Meri Perttilän polku 8, 00850 Helsinki. Saapuminen omalla veneellä on mahdollista. Laiturissa on yksi poijupaikka.

Mitä MySauna on?

Tarjoamme käyttöönne upeat saunalliset juhla- ja kokoustilat avaimet käteen -pakettina – sisältäen cateringin, esiintyjät ja lahjat. Meiltä saatte myös catering-palvelut muihin tiloihin tarpeidenne mukaisesti.

Lisätiedot

Henkilömäärä

12

Hinta sisältää

Saunatilat
Perussiivous

Saatat myös pitää...

Go to Top