Juhlatila Villa Salmela

Juhlatila Villa Salmela tarjoaa tunnelmalliset puitteet ikimuistoisille juhlille. Mäen päällä sijaitsevan huvilan pihalta avautuu mahtava näkymä itäisen Helsingin saaristoon. Villa Salmela on varattavissa 15.5. alkaen.

Hinta: 75€ /h, min. 4h

Osastot: ,

Kuvaus

Juhlatila saariston helmassa!

Villa Salmela on tunnelmallinen juhlatila Helsingin Jollaksessa. Historiallisen miljöön lisäksi tarjolla on huikea näkymä itäisen Helsingin saaristoon. 

Villa Salmela rakennettiin vuonna 1886 saareen, jonne oli kulkuyhteys Helsingistä veneellä kolme kertaa viikossa. Huvilan silloinen omistaja valtioneuvos Jaakko Sjölin (1836-1916) oli Uudenmaan maanmittaushallituksen ylitirehtööri.

Vieraiden käytössä on huvilan suuri ja valoisa veranta sekä sali. Villa Salmelaan mahtuu n. 50 vierasta. Istumapaikkoja on n. 40.

Saunamme sijaitsee Jollaksen itäisessä päädyssä. Paikalle pääsee mukavasti myös julkisilla kulkuvälineillä. Lähibussi 802:n päätepysäkki on 50m päässä saunaltamme. Kyseinen linja operoi päivisin. Bussi 85:n päätepysäkiltä on 19min kävely. Omalle autolle on parkkipaikka aivan tilan edustalla.

Myös samassa pihapiirissä sijaitsevaa rantasaunaa pystyy vuokraamaan. Katso MySauna Jollas.

Lisätiedot

Istumapaikkoja on yhteensä n. 40 hengelle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 50 henkilöä. Hyvällä säällä pihan terassille on myös mahdollista kattaa pöytiä.

Huomioittehan, että samassa rakennuksessa toimii myös kesäkahvila, joka on auki ke – su klo 12 – 19. Tästä johtuen pihapiirissä voi olla myös kahvilan asiakkaita samanaikaisesti juhlaväen kanssa.

Rannassa olevaa grillipaikkaa voi käyttää 20€ lisämaksulla.

Henkilömäärä seisten: 50
Henkilömäärä istuen: n. 40
Omat juomat: Kyllä
Omat ruoat: Ei
Tupakointi: Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty! 

Voitte tilata maistuvat tarjoilut tilaisuuteenne meiltä! Katso lisää täältä.

Juhlatila Villa Salmela sijaitsee Helsingin Jollaksessa osoitteessa Meri Perttilän polku 8, 00850 Helsinki. Saapuminen omalla veneellä on mahdollista. Laiturissa on yksi poijupaikka.

Mitä MySauna on?

Tarjoamme käyttöönne upeat saunalliset juhla- ja kokoustilat avaimet käteen -pakettina – sisältäen cateringin, esiintyjät ja lahjat. Meiltä saatte myös catering-palvelut muihin tiloihin tarpeidenne mukaisesti.

Lisätiedot

Henkilömäärä

50

Hinta sisältää

Juhlatila
Perussiivous

Saatat myös pitää...