myynti@mysauna.fi | Asiakaspalvelu: +358 50 517 0227

MySaunan tarina

MySauna Oy syntyi kolmen miehen rakkaudesta saunomiseen, onnistuneisiin palavereihin ja juhliin. Koska rakastamme luonnollisesti saunomista, idea syntyi saunanlauteilla. Missäpä muualla?

Löylyjen ja ajatustenvirran mukana syntyi ajatus siitä, että haluamme tuoda saunomiskokemuksen kokousten- ja juhlien keskiöön vieden kokemuksen uudelle tasolle ja samalla tuoda takaisin osittain kadonneen perinteen saunasta myös neuvotteluhuoneena. Onhan saunassa myös ratkaistu aikanaan Suomen kannalta merkittäviä asioita.

Sauna ei ole uusi keksintö. Sanotaan, että niin kauan kuin ollut suomalaisia, on ollut myös saunoja. Todistettavasti sana sauna tunnetaan lähes kaikissa maailman kielessä ja mielikuva saunasta liitetään vahvasti Suomeen ja suomalaisuuteen. Suomalaiset tunnetaan saunaa ja saunomista rakastavana kansana. Onhan elämänkaari alkanut ja päättynyt sinne myös.

Me MySaunassa uskomme, että laadukkaalla palvelulla luodaan maksimaalinen lisäarvo asiakkaidemme onnistuneeseen saunakokemukseen. Tulit sitten neuvottelemaan, juhlimaan tai vain kokoustamaan, kauttamme saat kaiken valmiina.

Näistä syistä haluamme tarjota asiakkaillemme nimenomaan saunallisia juhla- ja kokoustiloja koska uskomme, että sauna kruunaa tilan kuin tilan.


Yhteyshenkilöt

Pasi Liukkonen

Hallinto
pasi.liukkonen(a)mysauna.fi

Risto Tepponen

Catering-palvelut ja lounasravintola
risto.tepponen(a)mysauna.fi
+358 (0)50 517 0227

Samuli Voutila

Asiakkuudet ja kumppanuudet
samuli.voutila(a)mysauna.fi
+358 (0)50 550 2690

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko tietää lisää?

Kerromme mielellämme lisää saunoistamme sekä vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

MySauna Oy, Oltermannintie 8, 00620 Helsinki

Y-tunnus: 2906737-2
Asiakaspalvelu: +358 50 517 0227 | myynti@mysauna.fi
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 08:00–16:00

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)mysauna.fi