MySauna ja PK-35 ovat solmineet yhteistyösopimuksen

MySauna haluaa olla osaltaan tukemassa suomalaista jalkapalloilua ja seuratoimintaa.

Odotamme innolla yhteistyötä PK-35 kanssa. Meille on tärkeää auttaa alueellisia seuroja menestymään ja samalla tuoda yrityksemme palveluita rakkaan lajin kautta esille. Kun on itse valmis antamaan usein myös saa takaisin”, toteaa MySaunan perustajaosakas Samuli Voutila.

MySauna tarjoaa tasokkaita ja viihtyisiä saunallisia juhla- ja kokoustiloja pääkaupunkiseudulla. Saunatilojen lisäksi kaikissa toimipisteissä laadukas äänentoisto, kattava astiasto, hyvin varusteltu keittiö, suuri laajakuvatelevisio ja langaton internetyhteys. Naapureita ei ole, joten juhlat voivat tarvittaessa jatkua vaikka aamuun asti!

Olipa kyseessä virallisempi kokous tai rennompi illanvietto, ruokahuolto kuuluu aina asiaan. Keittiömme kokeneet ammattilaiset valmistavat tilauksesta myös maittavat tarjoilut tilaisuuttanne varten. Valikoimaa löytyy pullakahveista aina useamman ruokalajin kokonaisuuksiin asti. Tarvittaessa räätälöimme tarjoilut tarpeidenne mukaan. Tiloihin voi myös halutessaan tulla omien eväiden kanssa.

PK-35:n kehitysjohtaja Tapio Rostedt kommentoi yhteistyötä: “Hieno fiilis saada MySauna kumppaniksemme. Uskon, että seurayhteisöstä löytyy joukkueita, jotka haluavat hyödyntää MySaunan palveluita. Lisäksi yhteistyökumppaneille tämä on oikein oivallinen paikka pitää omia tilaisuuksiaan. Kumppanuus on lähtenyt hienosti liikkeelle, ja tästä se vaan kehittyy entisestään!”