Esiintyjät2022-06-07T20:29:50+03:00

Esiintyjä kruunaa tilaisuuden

Olemme koonneet säkenöivän esiintyjien kaartin teitä varten. Tutustu esiintyjiin ja löydä tilaisuuteenne sopivin. Klikkaa esiintyjä ostoskoriin samalla, kun varaat meiltä saunallisen kokous- ja juhlatilan.

 • Löylyn tervehdys -seremonia

  289,00  sis. alv
  Tule kokemaan perinnesaunotuksen palauttava ja virkistävä voima! Ennen saunaa tutustutaan hieman saunottamisen perinteeseen ja hiljennytään saunaan sopivaan rauhaan. Saunaloitsut siivittävät löylyn hengen maailmaan, sopivien yrttien tuodessa saunaan tuoksujen hoitavaa maailmaan. Seremonian aikana saunottaja tekee osallistujille myös pieniä maistiaisia perinteisestä hoitavasta vihdonnasta.
 • Sauna-Akan morsiussauna

  225,00  sis. alv
  Taikaa, unelmia ja ruusuntuoksua, puhdistautumista, vanhan taakse jättämistä ja iloista odotusta. Morsiussaunaan kuuluu ruusukuorinta ja rentouttava löyly koko porukalle sekä hoitava vihdonta morsiamelle. Mahdollisuus myös lemmenloitsuihin.
 • Saunameditaatio

  225,00  sis. alv
  Ohjatussa saunameditaatiossa hiljennyt aisti kerrallaan saunan rauhaan. Mieli rauhoittuu ja ajatukset hiljentyvät. Hiljenny, palaudu, rentoudu ja nauti!
 • Taikuri Marko Poskiparta

  Alkaen: 1 000,00  sis. alv
  Miltä ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu? Tilaa Marko Poskiparran taikashow juhliisi, niin saat kokea tämän elämyksen! Yhdistel­mässä paljastuvat mystisellä ja humoristisella tavalla yleisön salaisimmatkin ajatukset. Ohjelma alkaa lava­esityksellä ja jatkuu lähi­taikuudella, jonka aikana yleisö pääsee varmasti yllättymään ja osallistumaan ohjelmaan.

Ota yhteyttä

Järjestetään juuri teille sopiva tilaisuus

Go to Top